MATÉ PAMPERO
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Zloženie: Yerba maté pražené (Cezmína paraguajská)
Príprava tradičná: do kalabasy dáme maté do 3/4, zalejeme 50°C vodou po vrch čajoviny, necháme vsiaknuť, dolejeme po vrch 80°C vodou, vložíme bombillu a čaj cez ňu sŕkame. Nemiešame, lebo prvý nálev je veľmi silný. Priebežne dolievame vodu a popíjame.
Príprava európska: 1 lyžičku čajoviny nasypeme do čajníka a zalejeme trochou studenej vody (po vrch čajoviny), potom zalejte 3 dl horúcej vody (80 °C) a necháme lúhovať 5 minút, scedíme a podávame. Na prípravu maté môžete použiť aj French press.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.